Over ons

Wij zijn een onafhankelijk hoorcentrum gevestigd in Nijlen en staan voor een professionele begeleiding bij al uw gehoorproblemen. Als een echte hoor-coach willen we graag een totaalpakket aanbieden en met u mee denken over de best mogelijke oplossing. Hiervoor nemen we de tijd die nodig is. U heeft steeds recht op een gratis en vrijblijvende proefperiode tot u tevreden bent over het resultaat.

Ons team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring. We stellens ons hier dan ook graag even aan u voor.

Elly Vercammen

Meteen na mijn studies logopedie en audiologie (1998) kon ik aan de slag als audicien in dienstverband. Na vijf jaar heb ik dan de stap gezet naar zelfstandig audicien.

Naast het aanpassen van hoorapparaten heb ik ook verschillende jaren ervaring als logopediste en begeleidster van dove en slechthorende kinderen in het gewone onderwijs. Omdat de hoorpraktijk steeds drukker werd, ben ik in 2011 verhuisd naar de Woeringenstraat om fulltime als audicien te werken.

U kan bij mij terecht voor hoorapparaten van verschillende merken, maar ik bied ook hoortraining, Tinnitus Retraining Therapy (TRT, Jastreboff en Hazel) en relaxatietraining aan. Mensen met of zonder gehoorverlies die last hebben van een constante tinnitus (interne fluittoon, ruis, …) kan ik begeleiden bij het leren omgaan met deze geluiden. Door counseling, cognitieve therapie, relaxatietraining en geluidsverrijking kunnen we de storende tinnitus een plaats geven. 

Zoals u merkt, heb ik al een heel parcours doorlopen en probeer ik steeds de best mogelijke totaaloplossing aan te bieden. Daarom werk ik liefst op afspraak zodat we de nodige tijd voor u kunnen vrij maken. 

Graag wil ik een vertrouwenspersoon zijn die goede technische oplossingen kan bieden, maar ook een luisterend oor. Klantgericht werken staat bij mij centraal!

Elly Vercammen

Lisa Mariën

In 2019 ben ik afgestudeerd als logopediste om meteen daarna te starten aan het extra opleidingsjaar audiologie. In 2020 ben ik dan ook afgestudeerd als audiologe aan de Thomas More Hogeschool te Antwerpen.

Ik werk halftijds, samen met Elly, in het hoorcentrum. Daarnaast ben ik ook aan de slag als zelfstandig logopediste voor zowel kinderen als volwassenen. Ik leer graag bij en volgde recent o.a. de basiscursus Oromyofunctionele Therapie. 
Ik luister graag naar uw verhaal en kijk ernaar uit om u te leren kennen.

Lisa Mariën

Annelies Bal

Ik werk al 20 jaar als verpleegkundige. Mijn hart ligt bij de oudste generatie. Door mijn jarenlange ervaring, permanente vormingen en opleidingen heb ik veel expertise opgedaan. Vorig jaar ben ik ook gestart als seniorencoach. 

Annelies
Naar boven scrollen